Pages

Thursday, July 12, 2012

Greseala de marketing: Primavera



Apa Primavera este imbuteliata distribuita de firma Primavera Acva SRL care are sediul in Zalau, Salaj. Aceasta este extrasa de la o adancime de 156 metri din izvorul Primavera care se afla in localitatea Lajosmisze si imbuteliata in Ungaria.

Nu stiu cine a creat eticheta lor, dar ar trebui sa ii concedieze si sa angajeze persoane care stiu cum se scrie corect litri.

5 comments:

  1. Da ai dreptate e o greseala pe care a fost corectata,dar apa nu este imbuteliata in Zalau este imbuteliata in Ungaria de firma Primavera membra a grupului San Benedetto.Firma Primavera Acva din Zalau este unic distribuitor in Romania.Va recomand apa Primavera datorita continutului echilibrat de minerale ,gustului ,si continutului scazut de saruri foarte buna pentru dieta si alimentatie copii mici.Apa minerala naturala pe care o consumam zilnic trebuie sa contina sub 500 g/litru minerale si sa nu fie niciunul in exces,sa fie trecut pe eticheta obligatoriu toate valorile inclusiv Nitrati si Nitriti din pacate sunt putine ape care au trecut aceste valori.Apa minerala naturala Primavera o gasiti in magazinele din vestul tarii imbuteliata la 2L si 0.5L . Apropo etichetele au fost facute in Ungaria si sincer nu am putut sa-i concediem pe toti......

    ReplyDelete
  2. Da este adevarat a fost o greseala de ortografie dar a fost corectata.Apa Primavera nu este imbuteliata la Zalau ,este membra a grupului San Benedetto si cea de 2L este imbuteliata in Ungaria iar cea de 0.5 este imbuteliata in Italia.Primavera Acva SRL din Zalau este unic distribuitor in Romania.Apa minerala naturala Primavera este o apa ideala pentru consumul zilnic, avand o cantitate optima de minerale ,ceea ce o transforma intr-o apa fina si perfecta atat pentru a astampara setea cat si in cadrul unor diete, datorita continului scazut de saruri.Din pacate nu toate apele din Romania trec pe etichete continutul si valorile mineralelor cat si continutul de Nitrati si Nitriti cea ce este foarte grav pentru consumatorii.

    ReplyDelete
  3. @doru,
    multumesc pentru informatii, am facut corectiile necerare.

    ReplyDelete
  4. multumesc,iti recomand sa bei aceasta apa sincer e foarte buna .

    ReplyDelete
  5. am baut, asa am putut sa fac acest articol, dar cum nu prea sunt mare bautor de apa plata nu prea pot sa fac diferente intre ele.

    ReplyDelete