Pages

Saturday, July 21, 2012

Strandul din Satu Mare se deschide in 1 august

Am mai vorbit despre faptul ca ar fi nevoie de cel putin inca un strand in zona de nord-vest a tarii (aici).

Din surse neoficiale am aflat ca vechiul strand central din Satu Mare se va redeschide in data de 1 august.

Nu e finalizat, inca se mai fac unele reparatii, dar per total arata bine dupa cum puteti vedea si in pozele de mai jos.

[gallery]

In total vor fi 7 bazine, dintre care trei cu apa rece, doua pentru copii si doua cu apa termala (de fapt unul cu apa termala si unul cu apa incalzita). Vechiul bazin olimpic a fost spart, remodelat si impartit in 3 bazine cu apa rece. Putin mai in stanga lui sunt doua bazine pentru copii cu apa rece. Fostul bazin cu apa termala a fost, la randul lui remodelat si impartit in doua bazine, unul cu apa termala si unul cu apa incalzita. Apa termala ajunge la suprafata la o temperatura de 60 de grade, dar printr-un sistem de racire aceasta ajunge in bazin la 35  38 de grade, in schimb apa din al doilea bazin este incalzita pana la 30 de grade.

Pentru plaja vor fi amenajate atat spatii verzi cat si locuri cu nisip, in strand vor exista spatii comerciale si terase intinse pe o suprafata mai mare, vor fi vestiare si dusuri la standarde europene.

Pretul unui bilet pentru adulti va fi intre 16 si 18 roni, pentru copii nu va trece de 10 roni, iar dupa ora 18 pretul va fi redus.

3 comments:

  1. Seara dupa munca, intr-o zi caniculara o baie in bazinul cu apa rece, apoi la o terasa cu un lichid rece in pahar la o poveste cu prietenii. Suna bine

    ReplyDelete
  2. [...] spuneam (aici) ca strandul se deschide in 1 august. Probabil nu le-a convenit ca 1 august cadea in timpul [...]

    ReplyDelete
  3. In definitiv...pretul biletului este de 18lei:p

    ReplyDelete