Pages

Thursday, June 14, 2012

Marketingul magazinelor online



E vara, se apropie perioada concediilor, tot mai multa lume iese la aer curat pentru a face putina miscare, pentru a cutreiera tara in lung si in lat, si cu totii ne dorim sa imortalizam actiunile noastre printr-o poza sau un film, indiferent ca iesim la plimbare cu bicicleta, ca jucam fotbal sau tenis de camp, sau poate dorim mai multa actiune si facem karting sau rafting, sau poate dorim sa inotam cu pestisorii.

Pentru toate astea ai nevoie de un aparat care sa fie rezistent la apa si la socuri.

Mie imi place sa fac snorkeling si cum peste cateva zile plec in concediu doream sa achizitionez un asemenea aparat, incat sa pot face poze la toate vietatile care le gasesc prin mare.

Aici intervine problema, sunt abonat la neswletter-ul mai multor magazine online si nu am primit nici o oferta legat de aceste produse, in schimb primesc intr-una oferte pentru televizoare, laptop-uri, tablete, telefoane sau carti si nici una despre aceste aparate, macar una acolo intr-un colt mic de tot sa fie. Chiar mai rau, majoritatea produselor de acest tip sunt ori cu stoc limitat ori se aduc la comanda.

Probabil ca magazinele online se ghideaza dupa zicala "sa-ti faci iarna car si vara sanie" si probabil oferte la acest tip de produse o sa le gasesc prin iarna pe siteurile lor.

1 comment: