Pages

Saturday, June 16, 2012

S-a facut dreptate pentru microbisti



Dupa ce a suparat majoritatea pasionatilor de fotbal cu sublicentierea meciurilor de la Euro Cup 2012 catre Dolce, TVR a facut in sfarsit dreptate pentru toti microbistii din tara.

Probabil, celor de la Dolce nu prea le-a mers afacerea, chiar daca au cumparat drepturile de a difuza meciurile, nu au incheiat destule contracte cu clienti noi si nu au avut bani sa achite ratele privind sublicentierea drepturilor media, TVR interzicandu-le difuzarea televizata a meciurilor de la campionatul european de fotbal Euro 2012.

TVR-ul nu a pierdut nimic, a incasat prima rata de 500.000 de euro de la  Dolce, iar telespectatorilor le-a trecut supararea, au uitat ca TVR-ul si-a facut unele nevoi pe ei si acuma sunt bucurosi ca pot vedea toate meciurile ramase din campionat.

Eu sper ca TVR a invatat ceva din toata treaba asta si nu va face din nou aceeasi greseala si cu Jocurile Olimpice de la Londra care vor incepe in 27 iulie.

Sursa

2 comments:

  1. Din ce informatii detin eu momentan aproape sigur JO vor fi la Dolce, cel putin jumate din evenimente daca nu mai mult. Fata de cel de la EURO e alt contract, momentan valabil. Vom vedea. Imi doresc sa ma insel.

    ReplyDelete