Pages

Friday, August 3, 2012

Strandul din Satu Mare se deschide azi



Va spuneam (aici) ca strandul se deschide in 1 august. Probabil nu le-a convenit ca 1 august cadea in timpul saptamanii si s-au decis sa amane cu 2 zile deschiderea. Aceasta va avea loc la ora 12, iar accesul publicului va fi permis incepand cu ora 14.

Pretul unui bilet va fi de 16 lei pentru adulti, copiii si pensionarii vor beneficia de o reducere de 50%.

Strandul va fi deschis zilnic intre orele 9 - 24.

Daca reusiti careva sa mergeti, va rog sa reveniti cu opinii.

3 comments:

  1. Parerea mea e ca arata chiar bine. Pretul s-a modificat, e 18 lei nu 16 cat s-a anuntat initial; pt copii 9 lei. Ceea ce mi se pare foarte naspa e ca doar dupa ora 20 este pret redus la 9 lei nu dupa ora 18 cum se stabilise initial. Ma pun in situatia ca dupa o zi grea de munca sa zicem undeva dupa ora 18 vrei sa mergi sa te racoresti la o baie in strand si sa platesti tot 18 ca si cei care sunt acolo de dimineata. Bullshit.

    ReplyDelete
  2. Astia fac ca si USL-ul, schimba regulile in timpul jocului. Dar asa se intampla cand nu ai un plan concret stabilit din timp.

    ReplyDelete
  3. Ca usl schimba regurile in timpul jocului nu e ceva normal dar din partea lor nici nu ma mir. Stii care e partea mai nasoala si chiar GRAVA? ei schimba regulile dupa terminarea jocului. De asa ceva eu inca nu am mai auzit!!!

    ReplyDelete