Pages

Friday, November 30, 2012

Cand doi se cearta, al treilea castiga

Va ziceam zilele trecute de conflictul iscat intre Discovery Romania si RCS-RDS, si de obicei cand doi se cearta trebuie sa apara o a treia entitate care sa iasa castigatoare.
In cazul de fata castigatorul este UPC, care incearca sa profite de supararea clientilor RDS si sa ii atraga de partea lor prin niste pachete de programe interesante.
UPC a publicat ieri pe Facebook un comunicat de presa:

"Dragi fani curiosi ai UPC, din decembrie va oferim cea mai extinsa grila de documentare – 20 canale (avem si toate cele 8 canale ale Discovery Networks), reusind astfel sa va aducem continut superb care sa va lumineze sarbatorile. De la 1 decembrie avem in grila Discovery ID, iar In premiera pentru Romania vom lansa Animal Planet HD.

Iar partea cea mai buna este ca oferim vizionare libera in decembrie pentru toti cei care sunt si care doresc sa vina in reteaua noastra. Pentru mai multe detalii sunati la 031 100 1000 sau trimiteti numele, nr de telefon, adresa de email si adresa completa la feedback@upc.ro.

Merry Merry Curiosity!"

Colac peste pupaza, RCS-RDS a scos programul Discovery Channel si din reteaua de cablu, desi initial am crezut ca il scoate doar de pe platforma Digi Satelit.

No comments:

Post a Comment