Pages

Friday, December 21, 2012

Cadouri pentru femeia/fata din viata ta

Mai devreme v-am prezentat o lista de cadouri pentru barbati, acum e randul doamnelor si domnisoarelor sa primeasca putina atentie din partea noastra.
Sfaturile sunt aceleasi ca si in cazul barbatilor, nu ii cumpara haine sau incaltaminte pentru ca risti sa dai gres si daca nu o cunosti foarte bine, poate ar fi mai ok sa discuti cu ea inainte sa ii cumperi cadoul, s-ar putea sa nu fie cel dorit de catre ea.
Dar sa vedem cu ce le putem impresiona pe femei:

Smartphone: poate ti-e greu sa crezi, dar sunt si femei pasionate de tehnologie, si chiar daca ele nu prea vad rostul unei tablete, un smartphone le poate fi oricand de folos, mai ales daca are o culoare mai speciala: Nokia 800 Lumia, Magenta la pretul de 1440 de lei sau Sony Xperia P Pink la 1390 de lei.

Aparat foto compact: stim ca femeile prefera lucrurile mici, cel putin cand e vorba de aparate foto. Un DSLR e prea mare si nu incape in gentile lor si asa prea pline, dar un aparat foto compact se pierde printre absorbante si truse de machiaj: aparat foto Nikon Coolpix L610 la 700 de lei redus de la 1100 sau aparat foto Olympus SH-21, Rosu la 700 lei, redus de la 980.

Epilator: Epilator Wet & Dry Braun SE 7681, este practic, se poate utiliza si spala in apa, prietena mea il are si e foarte multumita de el, pretul lui este de 600 de lei. Pentru un buget mai redus recomand epilator Philips HP6540 la 230 de lei.

Uscator de par si perie rotativa: o femeie trebuie mereu sa se aranjeze si sa arate bine, o poti ajuta si tu daca ii faci cadou uscatorul de par Remington AC5010 la pretul de 220 de lei si peria rotativa Rowenta CF9220D0 la pretul de 180 de lei.

O excursie sau concediu de relaxare: femeilor le place sa calatoreasca si sa viziteze locuri noi, si ce ar putea fi mai placut decat sa ii oferi o excursie intr-una din capitalele europene sau o vacanta de relaxare la munte sau mare.

Sper ca am reusit sa iti fiu de folos si femeia de langa tine sa aprecieze cadoul primit din partea ta.

Sarbatori fericite!

No comments:

Post a Comment