Pages

Sunday, December 23, 2012

Decembrie: luna despartirilor

Nu imi place deloc iarna, in mare parte din cauza frigului si a mocirlei care se face dupa ce sa topeste zapada, dar ma bucur la fel de mult ca un copil cand intram in luna decembrie pentru ca reusesc sa petrec mai mult timp alaturi de cei dragi.

I se spune luna cadourilor pentru ca probabil in aceasta luna oferim si primim cele mai multe cadouri, dar eu as zice ca decembrie e luna despartirilor, mai ales ca am tot vazut pe Facebook cum multi prieteni si cunostinte "went from being <in a relationship> to <single>".

Nu stiu care e motivul, probabil pentru unii povara cadourilor e prea mare si au decis sa se desparta inainte de sarbatori doar pentru a incerca o impacare dupa.

Poate altii au avut asteptari mari de la partenerul lor si cum nu s-a intamplat nimic semnificativ in cursul anului au decis sa incheie relatia si sa inceapa noul an intr-o ipostaza diferita, sau poate nu era persoana potrivita si decat asa, mai bine singur(a), dar daca si singur(a) te plictisesti inseamna ca nu esti intr-o companie placuta.

Oricare ar fi motivul, in cazul in care ai trecut recent prin asa ceva, tu stii ce e mai bine pentru tine, dar daca esti intr-o relatie, i-ati partenerul/partenera de mana, bagati-va sub plapuma si iubiti-va mult!

No comments:

Post a Comment