Pages

Friday, June 29, 2012

Charlie Sheen is back!



Dupa succesul avut cu serialul Two and a half men, fanii lui Charlie Sheen au ramas dezamagiti cand acesta a fost concediat si au tot sperat la o revenire a lui. Deci, Charlie s-a intors! Dar nu is rolul lui Charlie Harper ci in cel al lui Charlie Goodson in noul serial Anger Management produs de FX.

Charlie e un fost jucator de baseball care si-a incheiat cariera cand si-a distrus genunchiul incercand sa rupa o bata de picior intr-un exces de furie. Dupa ce termina cursurile de stapanire a furiei se decide sa devina terapeut. Serialul preia o parte din ideile vechiului rol si chiar daca aici ni-l prezinta pe Charlie intr-o situatie mai buna (are o fosta sotie si o fiica), el este tot un afemeiat nesimtit.

Am vazut primele doua episoade, nu pot sa spun ca e la fel de bun ca Two and a half men, dar parca e mai bun decat Two and a half men cu Ashton Kutcher, cel putin acesta are glume la care poti sa razi, glume care la celalalt serial lipsesc, asa ca daca esti fan al vechiului serial Two and a half men sunt sanse destul de mari sa iti placa. Dar parca lipseste ceva ca sa fie serialul complet, poate un Alan si un Jake de care Charlie sa faca misto ar ajuta.

Pe langa Sheen mai apar in serial si Selma Blair, Shawnee Smith, Noreen deWulf, Brian Austin Green si altii.

Uite si un teaser:





No comments:

Post a Comment