Pages

Saturday, June 30, 2012

Ponta si-a tras-o singur



Ponta e om si ca toti oamenii mai si greseste.

A gresit cand a preluat functia de prim-ministru dupa caderea Guvernului Ungureanu, a gresit cand a desemnat mai multi ministri plagiatori sau incompatibili, a gresit cand a incercat sa il scape pe Adrian Nastase de condamnare si a gresit cand s-a hotarat sa plece la Bruxelles incalcand astfel legea.

Greselile se iarta si se uita, in schimb, declaratia de aseara a lui Victor Ponta nu cred ca se va uita asa de usor. Primul ministru da vina pe Presedinte, pentru ca da, Presedintele e de vina ca tu esti hot, iti plagiezi lucrarea de doctorat si pe urma nu mai ai nici demnitatea de a face ceea ce ai declarat, adica sa iti dai demisia, dar probabil e prea placut sa ai puterea si unii ar face orice sa o detina.

Titlul nu este complet, Ponta si-a tras-o singur (nu cred ca mai are sanse la alegerile din toamna), dar din pacate ne-o trage si noua romanilor in continuu, el se preface sau poate chiar nu stie ca toate deziciile lui ne afecteaza tara in rau, ducand la instabilitate politica, leul pierde in continuare lupta cu moneda europeana si daca pana acum investitorii ne-au cam ocolit, situatia nu o sa fie mai roz nici de acum inainte.

Probabil multa lume care vedea in Ponta o schimbare in mai bine regreta acum vechea guvernare.

E clar, vom trai bine si in urmatorii ani.

1 comment:

  1. Eu am tot spus mai nou ca cel mai de rahat politician din Romania e de departe Crin Antonescu... Vad ca are un concurent Puternic la castigarea acestui titlu.

    ReplyDelete