Pages

Sunday, February 17, 2013

Ce au mai lansat artistii romani #3

A fost o saptamana foarte incarcata pentru artistii romani, am avut parte de multe lansari de single-uri si videoclipuri, mai ales ca o parte dintre artisti au lansat piese special pentru Valentine's Day.
Dar sa vedem ce am putu savura in saptamana care a trecut.

Incepem cu Horia Brenciu si Julie Mayaya. Aveam mari asteptari de la Brenciu si castigatoarea editiei cu numarul 2 a Vocii Romaniei, dar single-ul "Kiss on my lips", nu ma impresioneaza cu nimic.
DJ Asher & ScreeN sunt noi in industria muzicala, dar au colaborat cu George Hora pentru piesa "Ultima oara". Bine, seamana mult cu stilul lui David Guetta, dar piesa suna bine.


O noua colaborare a lui George Hora, dar de aceasta data la piesa lui Nane, Noi 2, la care i-am produs si un videoclip regizat de Tranda.


Nwanda in colaborare cu Doc, lanseaza videoclipul piesei "Prost nu inseamna nebun". Nimic de zis, doar ca piesa suna foarte bine.


Dupa succesul pe care l-a avut cu piesa "K la meteo", tot mai multi artisti vor sa colaboreze cu What's Up. Printre ei e si Andreea Banica, colaborand cu acesta la piesa "In lipsa ta".


Smiley si Alex Velea impreuna cu Cabron au scos doua piese special de Valentine's Day. Piesa lui Smiley e mai mult despre dragoste si vrea sa "Nu Deranjati", in timp ce Alex cu Cabron ne canta despre "Fantezii".



Cabron a mai fost invitat si de Speak sa colaboreze pe piesa lui "Prada de razboi".


Praf In Ochi s-au intors cu un videoclip inedit la piesa "Pentru tine".

No comments:

Post a Comment